Johanson goes Vip - Reisverslag uit Cairns, Australië van brambrambram - WaarBenJij.nu Johanson goes Vip - Reisverslag uit Cairns, Australië van brambrambram - WaarBenJij.nu

Johanson goes Vip

Blijf op de hoogte en volg

09 Mei 2008 | Australië, Cairns

hallo volk!

jawel, hier het laatste verhaaltje van Australie!:(
na de super-whitsundays tour, moest ik werk hebben dus soliciteerde ik in een koffie/lunch bar..ik kreeg de job, maar na de eerste dag werken werd ik eruit getrapt omdat ik er echt niks van snapte, ik had een beetje overdreven op mijn c.v dus ze verwachte veel te veel van mij, ik moest opeens visgerechten gaan klaarmaken enzo die ik nog nooit in mijn leven gezien had, was een stress-dag dus.. maar goed, die zelfde dag belde bart mij op, hij zei dat we bij een of andere kerel in de achtertuin konden werken tot we naar thailand zouden gaan. ik genoot nog van mijn laatste avond in Airly-beach en nam afscheid van de mensen daar, de volgende ochtend zat ik in de bus naar Cairns. savonds kwam ik laat aan, en checkte in in hetzelfde hostel als waar bart zat, het was een super hostel, net buiten het centrum, genaamt ``tropic days`` en het waren ook echt tropische dagen, het was een soort van groot huis, omgeven door een mooie tuin met zwembad en hangmatjes en alles, en alles was er heel personelijk en gezellig, na 2 dagen kende ik iedereen en had uiteraard de tijd van mijn leven, de eerste dag werk kon ik mijn ogen niet geloven, de baas genaamt Domenic, met als bijnaam ``the don`` gaf ons een dikke witte S.u.v met chrome wielen en alles.. en daarmee reden we naar zijn ``stulpje`` een dik dik huis in de heuvels, met uitzicht over cairns en de zee.. een gigantisch huis met zwembad/tennisbaan etc. en de tuin, een Tropisch paradijs, de komende dagen zouden we daar de tuin een beetje bijwerken! het werk was makkelijk, en hij bleef zeggen, NO DRAMA`S MATE, JUST RELAX. dus dat deden we maar.. de eerste dag hakte ik met een schoffel de hoofd-waterleiding door en lag een groot stuk van de tuin blank, hij zei: just relaxed, will fix it up in the morning, come on, lets have lunch.. DE dikste lunch die een mens zich wensen kan. en doorbetaald uiteraard. hij gaf ons een papier waarop stond dat we in zijn restaurant/bar/club/lounge gratis konden eten en drinken wat we wilden, en we mochten de auto na het werk gebruiken voor wat we maar wilde ( gratis benzine )
de tweede dag hadden we een platte band, dus belde we hem op, en die dag gaf tie ons zijn eigen auto, een dikke lexus met alles erop en eraan. we mochten zelf onze uuren bepalen en we werden als koningen behandeld.. hij vroeg of ik nog mensen wist die in zijn huis wilde werken, beetje schoonmaken etc. en ik wist toevallig dat mijn vriendinnen uit zuid america werk zochten, dus op dag drie stonden we met zijn allen een beetje te knutselen rondom en in zijn huis,.. ik was zo blij hun weer te zien, ik had ze echt gemist, hun zijn echt goede vrienden geworden.. maar goed, we werkte dus elke dag een beetje, na het werk lekker met de auto op pad, alle mooie plekjes rondom cairns bekijken met drie leuke meiden en een dikke auto, savonds als VIP behandeld worden in de drukst bezochte bar en restaurand van Cairns.. the life of a god.
geen cent uitgegeven, alleen aan accomodatie dan.. maar het was gewoon precies wat ik nodig had, en beter kon ik niet wensen natuurlijk...! toen het werk binneshuis klaar was mochten de meiden werken in de BAR, en mij werd een baantje als keukenhulp in zijn restaurand aangeboden.. ik werd gek.. dit zou geweldig kunnen worden, ik praatte met Sole,pepa en beatrice, en zij stelde me voor om 2 maanden te werken in cairns, dan een auto te kopen met zijn allen, en dan riching het noorden en westen te gaan.. het aanbod was zo verleidelijk. dat ik bijna mijn ticket had veranderd, the don sprak zelfs over een goedkoop appartementje voor ons etc.
uiteindelijk ben ik toch naar Thailand gegaan, ik ben gisteravond aangekomen, betergezegt, gisternacht. om 1 uur snacht`s kwamen we aan in khao san-street. de bekende backpackers buurt in Bankok, we werden gelijk omgeven door tientallen mooie meiden, helaas stikte het er ook van de `ladyboys` ( omgebouwde vent ) en het verschil was heel moeilijk te zien, dat is dus echt ranzig. maar goed, een hotelletje gevonden, uiteraard is alles zo zo zo goedkoop! en morgen gaan we met de bus naar het eiland ko samet om daar Nino te ontmoeten, dan maken we wel plannen om dit land van de glimlach te ontdekken.

oh jah, even back to Cairns, onze vrienden hadden nog een leuk afscheid gegeven, met feesthoedjes, slingers en malibu-coke.

Australie was de tot nu toe beste ervaring in mijn leven, als ik terug denk mis ik zelfs alle tegenslagen die we hadden, ik mis elke dag en elke nacht. ik mis alle mensen en ik mis de levensstijl daar.
al heb ik anders gezegt: Ozzy is geweldig, en ik ga er zeker naar terug.
dat staat vast.

dag australie, im gonna mis you :`-(
maar het is niet het eind, maar het begin.

• 09 Mei 2008 - 11:05

Bram:

lau, late we een wereld ticket halen

doei

• 09 Mei 2008 - 11:08

Anja:

Ha die Bram oppassen voor de mooie meisjes dan. Stel je voor.
    Nog even en dan ben je weer thuis de tijd is snel gegaan. Geniet er nog maar van en doe Nino en Bart de groetjes uit Breda.

• 09 Mei 2008 - 11:11

Bram:

mijn australische nummer is er niet meer. en mijn nederlandse ook niet. dus als ik eventueel een thaise krijg, dan horen jullie het

nu fried-noodles.

doei.

• 09 Mei 2008 - 17:15

Seir:

yoo bram, klinkt allemaal heel aantrekkelijk op deze bladzijde van je logboek, en het ziet er relaxt uit!
    Heb je op je reis al een tattoo laten zetten als aandenk? Of ben ik eerder dan jou? (23 mei!)

Veel plezier nog, en tot ziens.

• 10 Mei 2008 - 06:10

Nino:

bram ,luister ik wil niet meer hier blijven op deze island dus heb ik vannacht nog betald omdat ben ik aan jou te wacthen maar ik weet niet wat je wilt, komt je vandag nog of niet ?bellen ok, ik moet tocht weten wij moeten naar south daar is the full moon party dus bel mij sneel ciao nino

• 10 Mei 2008 - 08:20

Dennis:

wat een leven heb je maat! wanneer ben je weer terug? gr Dennis

• 10 Mei 2008 - 09:09

Sanne:

Bram, wat geweldig!!! en wat een super baan in Australie!! Nu veel plezier in Thailand!! xxx

• 10 Mei 2008 - 15:36

Laura:

Bram, je bent mijn enige motivatie om iets aan school te doen!! kijk uit naar reis rond de wereld! (betekend 1 ding voor jou; als je terug komt weer als een GEK gaan werken!!)

enjoy! en niet teveel drugs gebruiken op de full moon party!!

dikke x

• 10 Mei 2008 - 19:08

Papa En Mama:

hoi bram fijn dat je veilig bent aangekomen,kijk uit met meidengedoe,veel plzier let op je tassen en ik ben blij als ik je weer zie.laat nog maar weten als je elkaar weer hebt ontmoet.veel liefs mama

• 10 Mei 2008 - 22:51

Neukie:

Aan de foto's te zien heb je het wel naar jezin met al die chika's!
    See ya ! laturr en Houwdoe uit Breudaahh

• 11 Mei 2008 - 10:32

Steffie:

liefste broer!
    wat een leven wat een leven.
    kan niets anders zeggen.
    jaloezie tot en met.
    wat ben je toch knap!! :)
    en, halleluja, ik ga ook mee, weg hier uit dit saaie land, met jou en lau naar zuid amerika.
    samen sparen straks
    I love you
    dikke kus stef

• 14 Mei 2008 - 08:24

Wessel:

Yo man, je heb het wel getroffen daarzo in australie, je had het me al verteld, maar nu heb ik er een beeld bij. Hopelijk wordt je in Thailand ook zo behandeld

Groeten uit Alkmaar
    Laters